čtvrtek 10. března 2011

Fall in love (1)

Čtvrteční meme pořádá Stormy.

Autor: Cassandra Clare
Název: série Nástroje smrti
Zamilovaný pár: Clary a Jace
Typ lásky: Ze začátku nevinná, nepoznaná, pravá, dále se splétají rodinné vztahy a z lásky se stává silně zakázaná a zmatená, ale přetrvávající.
Proč jsem si tento pár vybrala: Protože mě fascinují jejich pocity spjaté s minulostí (kterou mají oba úplně odlišnou), obzvláště Jace, který poznává sám sebe úplně z jiné strany. Oba jsou do sebe opravdu zamilovaní, například i když jsou na sebe hodně naštvaní, nikdy se nezapomenou o sebe vzájemně strachovat každou sekundu jejich odloučení...
Můj názor a pocity: Postava Jace, který je na povrch drsňák, ale v hloubi duše taky člověk, mě naprosto uchvátila. Jeho nutkání ochraňovat Clary co to stojí, i když ho to dostane do špatné pozice...je romantická:). Vůbec mu nezáleží na sobě, pouze preferuje dobro Clary, jak moc ji miluje. Ona, i když nemá bojové schopnosti, se vždy snaží pomoc a Jacee by rozhodně nikdy nenechala na pospas osudu. Jejich láska, kterou se oba snaží potlačit, ale přesto každý vidí jak to mezi nimi jiskří, je kouzelná. A miluji jejich láskyplné scény, kdy Jace otevře srdce Clary, tak krásným způsobem, že by se z toho každé holce podlomila kolena...:)

Žádné komentáře:

Okomentovat